Veelgestelde vragen

Wat wil je weten?

Hieronder staan de veelgestelde vragen van CrossFit Barneveld. Zie je jouw specifieke vraag niet staan? Dan kan je altijd contact opnemen met één van onze coaches via het contactformulier op de contactpagina.


Ja, dat kan zeker! Bij CrossFit Barneveld is het daarom mogelijk kosteloos een proefles te volgen. Eén van onze coaches legt je dan rustig alles uit over CrossFit en over sporten in onze box.

Nee. Dit is een veelgestelde vraag die waarschijnlijk voortkomt uit video’s op YouTube van professionele CrossFit atleten.

CrossFit is voor iedereen. Dat betekent dat je vandaag nog mee kan doen, ongeacht leeftijd of conditieniveau. Onze leden bestaan uit (top)sporters, werkende mensen, huisvrouwen, studenten en mensen die nog nooit iets aan sport hadden gedaan voordat ze met CrossFit kennis hadden gemaakt.

Iedereen doet mee aan dezelfde workout, maar binnen zijn of haar vermogen. De oefeningen kunnen worden aangepast naar lichtere gewichten, geen gewichten of minder herhalingen, zodat jij onder de juiste omstandigheden kunt trainen!

Kom het snel ervaren

We kunnen het ons bijna niet voorstellen dat je het niet leuk kan vinden, maar we hebben een opzegtermijn van één maand. Dus kan je gemakkelijk je abonnement opzeggen.

Doordat onze trainingen zo divers zijn zul je snel achter jouw minder sterke punten komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn in kracht, snelheid, flexibiliteit of coördinatie. Door het trainen in alle energiesystemen wordt jouw werkcapaciteit vergroot. Dit zal leiden tot een betere prestatie in sport of in het dagelijks leven.

Bij CrossFit maken wij gebruik van functionele bewegingen. Dit zijn bewegingen die we in het dagelijks leven maken. Hierbij kun je denken aan tillen, duwen, rennen, gooien en springen. Wij leren mensen, op een leuke manier, om hun lichaam effectief te gebruiken.

Wij werken o.a. samen met:

© 2019 CrossFit Barneveld

Created by eddyvermeer