On-Ramp

On-Ramp

Het ‘On-Ramp’ traject helpt jou om een goede start te maken met CrossFit. Misschien ben je al een tijd aan het overwegen om te beginnen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Misschien ben je een ervaren sporter, op zoek naar een nieuwe uitdaging. CrossFit is voor iedereen en dat laten we graag zien tijdens dit traject.

Om een veilige manier te kunnen beginnen met CrossFit, starten we na de proefles, met een On Ramp traject. Tijdens dit traject ga je samen met een coach, een heel uur aan de gang om je te laten ervaren wat CrossFit is.
Naast enkele basis oefeningen en een workout, zal onder andere de onderwerpen blessures
en scaling doorgenomen worden. Techniek en veilig bewegen staat bij ons voorop en hier gaan we dan ook hard mee aan de slag in het uur. Dit zorgt ervoor dat jij op een veilige manier kan starten met CrossFit. Vooral het stuk ”scaling” is voor nieuwe leden onmisbaar. In het kort is dit het aanpassen van een workout (binnen de standaarden die de coach geeft), zodat het mogelijk is om op jouw niveau veilig, maar effectief te trainen. Na de on ramp zal je nog één les meedraaien in de reguliere groepslessen zodat je ervaart hoe het er in de les aan toe gaat. Er zal naderhand nogmaals telefonisch contact
plaatsvinden om te kijken welk abonnement er bij jou goed past aansluitend bij je doelen en
mogelijkheden.

Het traject is voor elk nieuw lid verplicht, tenzij er aangetoond kan worden dat er duidelijke ervaring aanwezig is. De kosten voor het volgen van het On-Ramp traject zijn € 50 per persoon.
Aanmelden voor het traject kan via deze link

Wij werken o.a. samen met:

© 2019 CrossFit Barneveld

Created by eddyvermeer