Onze trainers

Onze mannen

Zonder onze trainers geen CrossFit Barneveld. Het zijn de mannen die je elke les weer motiveren om tot het uiterste te gaan. De mannen die je tijdens een workout soms wel kunt schieten. Maar uiteindelijk zijn het de mannen die altijd voor je klaarstaan. Ontmoet de gecertificeerde coaches van CrossFit Barneveld: Gerben van Meerveld en Rens Kok. Wie deze mannen zijn? Komt die.

Gerben van Meerveld

In een inmiddels zeer grijs verleden begon de sportieve carrière van onze grote, vriendelijke reus Gerben op het basketbalveld. Door een blessure moest hij noodgedwongen het basketballen verruilen voor iets anders. Maar wat dan? Het werd eerst kitesurfen. Daarna windsurfen. Gevolgd door boulderen (sportklimmen). En vervolgens zwemmen. En oh ja, het lopen van triatlons deed hij er ook nog even bij. Je merkt het: stilzitten is nogal lastig voor Gerben.

Uiteindelijk zette Gerben jaren later zijn eerste stap in een CrossFit-box. De rest is geschiedenis. Is onze coach niet zelf aan het sporten, dan begeleidt hij graag anderen als coach bij CrossFit Barneveld. Door zijn vele opleidingen heeft Gerben antwoord op alles. Oké, bijna alles. Dus heb je vragen over jouw training? Tik onze Gerben even op zijn schouder.

Rens Kok

Het is een terugkerend fenomeen onder leden én trainers. Na een proefles CrossFit is bijna iedereen verkocht. Ook Rens wil sindsdien niets anders meer. Behalve tennis dan. Hij maakt op vrij hoog niveau de Nederlandse tennisbanen onveilig. De angst slaat spontaan toe als zijn tegenstanders hem de baan op zien lopen. Zelf zal je Rens dat nooit horen zeggen, want onze topcoach is vrij bescheiden. Maar wij weten wel beter.

Als echte sportfanaat motiveert Rens je graag het maximale uit iedere workout te halen. Zijn befaamde “no rep!” is daardoor inmiddels uitgegroeid tot een gevreesde uitspraak binnen onze box. Wees gerust. Dat doet die alleen maar omdat hij het beste met je voorheeft 😉 Van beginner tot fanatieke crossfitter, Rens helpt iedereen graag verder!

Wij werken o.a. samen met:

© 2019 CrossFit Barneveld

Created by eddyvermeer